Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LOCATII GRS

MAGAZIN PREZENTARE: Str. N. Dobrin 6, Pitesti, ARGES

MAGAZIN PREZENTARE; DEPOZIT: Str. Prelungirea Craiovei 50, Bradu, ARGES

Vezi harta locatii

Cos de cumparaturi

0

produse in cos

Vezi cos

Comparator produse

Puteti compara maxim 4 produse!

0

produse pentru comparare

Compara

Servicii

Datorita experientei acumulate in prelucrarea marmurei si a granitului putem garanta excelenta in serviciile si produsele oferite. Calitatea este principalul factor dupa care ne ghidam. Prin utilizarea unor tehnologii de top, cu indemanarea si profesionalismul sculptorilor, cioplitorilor si pietrarilor nostri, putem realiza orice model de cruce, monument funerar din marmura, granit sau mozaic.

 

In plus, va ajutam sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste achizitionarea de cruci si accesorii funerare si va oferim consultanta de la concept si pana la produsul finit. Puteti alege modelele si dimensiunile dorite, accesoriile preferate si aveti posibilitatea sa vizualizati o simulare a produselor solicitate.

 

Acoperim intreg procesul de comandare a unui monument funerar:
♦ manopera - taierea si realizarea crucii manual si/sau automatizat;
♦ finisare, slefuire, lustruire, prelucrare manuala sau mecanica, sablare;
♦ inscriptionare - personalizarea crucii cu inscriptionari in relief cu fonturi diferite pentru placile comemorative sau funerare. Personalizarea se va face cu un text dorit sau alegand unul dintre modelele din catalogul nostru;
♦ aplicare fotografii ceramice - veti putea alege daca vor fi folosite una sau mai multe fotografii, pozitia pe cruce si modul de realizare a ramei, formei imaginii;
♦ accesorii funerare din marmura, granit - gama de accesorii este vasta si cuprinde vaze din marmura, granit sau alabastru, lumanari marmura sau granit, felinare din marmura, granit sau tabla, ingerasi alabastru, accesorii de bronz, glafuri, altele;
♦ transport - in functie de locatia montarii monumentului funerar transportul se negociaza sau poate fi gratuit;
♦ montaj - la cerere realizam si montarea crucii si placarea mormantului (cripta) cu granit;
♦ de asemenea, oferim servicii de reconditionare a monumentelor funerare deja existente (slefuire, rescriere cu vopsea "bronz sau negru", completare an deces), cripte.

 

Calitate garantata 100%

Gaisteanu Retail Services ofera prin monumentele funerare create si serviciile adiacente, prin consultanta si modul de interactionare cu Dvs. garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui produs bine facut, indiferent de doleante si de locatia solicitarii.

 

Nu ezitati sa ne contactati si va vom garanta promptitudine, profesionalism, comunicare eficienta si excelenta in servicii!