LOCATII GRS

MAGAZIN PREZENTARE: Str. N. Dobrin 6, Pitesti, ARGES

MAGAZIN PREZENTARE; DEPOZIT: Str. Prelungirea Craiovei 50, Bradu, ARGES

Vezi harta locatii

Cos de cumparaturi

0

produse in cos

Vezi cos

Comparator produse

Puteti compara maxim 4 produse!

0

produse pentru comparare

Compara

Termeni si conditii

Folosirea serviciilor oferite de acest site web este permisa tuturor vizitatorilor. Prin folosirea site-ului WWW.MAGAZINULDECRUCI.RO declarati ca acceptati si va obligati sa respectati conditiile generale de mai jos. Fiecare vizitator pe site accepta conditiile generale prezente pentru intreaga perioada de utilizare a catalogului online.

 

Va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE prezentate.

 

In cazul in care nu sunteti de acord cu TERMENII SI CONDITIILE de mai jos, va rugam sa NU folositi site-ul WWW.MAGAZINULDECRUCI.RO.
WWW.MAGAZINULDECRUCI.RO isi rezerva dreptul de a modifica TERMENII SI CONDITIILE oricand considera necesar, fara notificare prealabila.
Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea TERMENILOR SI CONDITIILOR implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

INFORMATII GENERALE PRODUSE SI PRETURI

Imaginile afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza nicio obligatie contractuala.
Produsele pot fi modificate/ personalizate la solicitarea clientului.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
Preturile, ofertele si imaginile pot fi modificate in orice moment fara vreo notificare prealabila.

 

INFORMATII COMANDA, LIVRARE, PLATA, GARANTIE

Produsele prezentate pe acest site vor fi rezervate numai dupa inregistrarea unei comenzi ferme.

Prin comanda ferma se intelege:

1. Selectarea unui anumit model de cruce si adaugarea in cosul de cumparaturi;

2. Selectarea, dupa caz, a unuia sau mai multor accesorii funerare si adaugarea in cosul de cumparaturi;

3. Dupa selectie se finalizeaza comanda prin completarea formularului de comanda. La acest pas puteti alege un anumit tip de inscriptionare si/sau preciza alte doleante;

4. In urma comenzii trimise veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre pentru a verifica daca sunt inregistrate toate datele necesare realizarii comenzii;

5. Se solicita incasarea unui avans de 40% din totalul sumei cumulate serviciilor solicitate;

6. Restul de 60% se plateste inainte de livrarea produsului;

- pentru accesorii este necesara verificarea stocurilor pentru a onora in timp comenzile.

 

Comanda speciala in cazul crucilor din marmura

Intrucat marmura este o piatra naturala si poate prezenta texturi (venaturi) diferite de la placa la placa, aveti posibilitatea de a comanda executia unui model de cruce ales in 2 exemplare prin plata in avans a unei sume de 50 de lei. Dupa executie vi se prezinta ambele produse si se selecteaza una in vederea finalizarii, inscriptionarii, etc a acesteia. Refuzul de selectare a unui produs din cele 2 prezentate duce la pierderea avansului!

 

Garantie

Se ofera 2 ani garantie pentru accesoriile comandate si 2 ani pentru lucrarile de montaj.

 

Daca doriti intreg pachetul nostru de servicii oferite, de la realizare cruce pina la personalizare, montaj si transport va rugam contactati echipa noastra prin intermediul formularului de contact.

 

DISPOZITII FINALE

WWW.MAGAZINULDECRUCI.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Prin folosirea acestui site, lansarea unei comenzi sau cumpararea unui produs, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD