Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LOCATII GRS

MAGAZIN PREZENTARE: Str. N. Dobrin 6, Pitesti, ARGES

MAGAZIN PREZENTARE; DEPOZIT: Str. Prelungirea Craiovei 50, Bradu, ARGES

Vezi harta locatii

Cos de cumparaturi

0

produse in cos

Vezi cos

Comparator produse

Puteti compara maxim 4 produse!

0

produse pentru comparare

Compara

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site a carui adresa este www.magazinuldecruci.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL si este oferit in scopuri de informare.

SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J03/102/2012, CUI:  RO29574443.

Prin intermediul acestei pagini web sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea acestui site in calitate de vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. Nu puteti folosi aceste site pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.

SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a site-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii site-ului si SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL in privinta utilizarii site-ului. SC GAISTEANU RETAIL SERVICES SRL isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

INFORMATII GENERALE PRODUSE SI PRETURI

Imaginile afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza nicio obligatie contractuala.
Produsele pot fi modificate/ personalizate la solicitarea clientului.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
Preturile, ofertele si imaginile pot fi modificate in orice moment fara vreo notificare prealabila.

 

INFORMATII COMANDA, LIVRARE, PLATA, GARANTIE

Produsele prezentate pe acest site vor fi rezervate numai dupa inregistrarea unei comenzi ferme.

Prin comanda ferma se intelege:

1. Selectarea unui anumit model de cruce si adaugarea in cosul de cumparaturi;

2. Selectarea, dupa caz, a unuia sau mai multor accesorii funerare si adaugarea in cosul de cumparaturi;

3. Dupa selectie se finalizeaza comanda prin completarea formularului de comanda. La acest pas puteti alege un anumit tip de inscriptionare si/sau preciza alte doleante;

4. In urma comenzii trimise veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre pentru a verifica daca sunt inregistrate toate datele necesare realizarii comenzii;

5. Se solicita incasarea unui avans de 40% din totalul sumei cumulate serviciilor solicitate;

6. Restul de 60% se plateste inainte de livrarea produsului;

- pentru accesorii este necesara verificarea stocurilor pentru a onora in timp comenzile.

 

Comanda speciala in cazul crucilor din marmura

Intrucat marmura este o piatra naturala si poate prezenta texturi (venaturi) diferite de la placa la placa, aveti posibilitatea de a comanda executia unui model de cruce ales in 2 exemplare prin plata in avans a unei sume de 50 de lei. Dupa executie vi se prezinta ambele produse si se selecteaza una in vederea finalizarii, inscriptionarii, etc a acesteia. Refuzul de selectare a unui produs din cele 2 prezentate duce la pierderea avansului!

 

Garantie

Se ofera 2 ani garantie pentru accesoriile comandate si 2 ani pentru lucrarile de montaj. 

Daca doriti intreg pachetul nostru de servicii oferite, de la realizare cruce pina la personalizare, montaj si transport va rugam contactati echipa noastra prin intermediul formularului de contact.

 

Ultima revizuire: 30.05.2018

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact grsholding@yahoo.com.